En tiger på besök..


Eliott från dag 1 till 4 månader pch blåbär runt hela munnen :)



Ett nytt tigerspring ( utvecklingssprång ) har anlänt på det lilla livet.
Det märks då han blivit lite gnälligare, sover mindre på dagarna och 2 nätter har han nu gråtit sig till sömns, fast han är så trött att han inte orkar hålla ögonen öppna... Det gör ont i mitt hjärta att de mitt lilla troll vara ledsen.
Alla dessa nya förändringar för honom som skrämmer honom. Men det är ju en del av hans utveckling och han skall igenom även denna fasen. Jag gör mitt bästa för att stötta, pussa, krama , leka, sjunga, mysa, gosa, och bara vara där.....
Så mkt som händer för honom nu, han har börjar rulla runt till magen, och blir arg när han inte komemr vidare. Hänger sig i gardinen om han får tillfälle... han är inte långifrån att kunna sitta upp... Han tar fatt i saker, och kan hålla, utforskar med händer och mun... Han kräver mkt mer uppmärksamhet just nu.
Lilla älskade troll!!!

Vi startade till babysimmning igår, och även i vattnet märkte jag på honom att han inte var som han brukar..
han var visserligen lite trött med för han hade inte sovit så mkt innan. Han fick göra kullerbytter under vattnet och var superduktig! Han har ju varit under vatten flera gånger innan och han har aldrig varit ledsen efter, nu gnällde han till lite...
Eliott sonade sen fullt påklädd på golvet i simhallen medans jag gjorde mig klar att åka hem. Första gången han somnar på golvet sådär... lilla trötter :)

Idag tror jag att vi tar en mys-hemmadag bara för hans skull.
Vi är ju iväg nästan varje dag med mödragruppen, simning , babydates, shopping, gåturer och nu med simmning varje tisdag.... så en hemma dag i veckan tror jag är bra för honom. Och jag får tid att städa lite och fixa i hemmet. :)

Den 14 januari blir Eliott 5 månader. han har börjat med gröt och mos och lite frukt. Mums :)
ska koka lite morötter till honom idag. Det gillar han riktigt mkt :)

Ha en fin dag i det ljumma januarivädret :)

Eliott 4,5 månad !

wooow! Tiden flyger iväg!
Nu har han börjat vända sig och rullar runder på sitt lektäcke och han blir så arg när han inte kommer tillbaka haha :) fast han är ändån tålamodig tycker jag... tar en stund innan han börjar gnälla :)

Igår startade jag upp min träning igen!! sjukt skönt känns det och jag har super mkt energi att fortsätta med zumba :) skall oxå gå på bodyflow på söndag för att se vad det är. Mor och barn pass ska jag gå med Eliott på om måndagar och tisdagar startar vi på babysim i albertslund. Jag och Annika skall åka buss dit och gå hem :) Blir spännande om man tappar några gravidkilo till... börjar känns hårt nu att stå still. gick ju super bra i början medans jag ammade...
behöver dock nya träningsbyxor oxh skor!!

Nyår firade vi hos älskade Agge o Jimmy med deras härliga ungar. Andre pernilla milron o clarafina kom oxå , och sara med hennes malva o Vinja och ett annat par jag inte träffat innan med 1 tjej på 6 år. Det va full rulle minsann :) Eliott somnade tidigt och sov igenom hela natten för första gången!!! wooow!!!! med allt det larm och alla smällare utanför fönstret. jag är imponerad av denna unga man ännu en gång.

Clarafina satt och tittade i en bok med djur, fick syn på en älg och sa där är en ÄLGOTT hahahaha :)
såååå söööt hon är :)


Nej, dax att bege sig ut i stormen Emil för att gå på mödragruppsträff med de söta pigerna :)
Idag skall vi vara hos Heidi som jag oxå skall se rasmus seebach med :)))) Hon fick 2 biljetter i julklapp och frågade MIG :) åhhhh vad glad jag blev :)))
så nu ska Eliotts mamma ut på koncert o svänga lite på baken... var ju 1 år sen sist :D

Ha en fin dag alla och va rädda om varandra!!

och glömm inte att
Nothing is impossible, the word itself says "I'm possible"!"



hrm vet inte varför kan kom på sidan :) Men fina ungen bara la sig fint och smiiilade för fotografen på city 2 :) dejliga ugen! ♥

RSS 2.0