Jag är så arg ! Hur kan man straffa min son för man är sur på mig?

Ja precis! Hur kan man ens tänka tanken att straffa min son för man är sur på mig eller något???
Ja just precis det undrar jag. När jag förra veckan fick veta att 2 personer från jobb gått förbi Eliotts barnvagn, tagit ett par smutsiga skor, slagit ihop dem över vagnen, och sen kastat i de skitiga skorna... !!!
Ja detta är sant!! Jag arbetar på samma förskola som jag har min son, men inte på samma avd. Men tydligen har dessa 2 personer något emot mig, så de har mage att kränka min son!!!
Det finns personer som sett detta, och även sagt till dagen efter att de sett vad de 2 gjort, och hade städat vagnen innan jag såg det...! Men bara att veta att de vill straffa min son det är helt sjukt!!! Häll vatten i mina skor eller vad som helst, men straffa INTE mitt barn!!
självklart har jag tagit upp detta både med min chef och personen i fråga som förnekar detta trotts vittne!!! Jag är så ARG ledsen besviken! Känner mig sårad och ledsen och vill inte alls vara kvar där!!!!! Fuck you!!! Karma will get you soon!!! Eller just det, det har det redan gjort...!

Tiden går allt för fort just nu...

Jag känner att tiden rinner ut i mitt timglas allt för fort just nu... snart är sommaren här... sommaren som man ju alltid alltid längtar efter... Men denna sommaren för mig blir inte något jag längtar efter.... Nu ska jag bli ensamstående mamma... jag ska själv uppfostra en liten pojke som kommer ses med sin pappa varann helg... jag ska vara ensam med min son varje gång han är sjuk...Jag får själv ta alla viktiga beslut , och ja... jag är skit rädd rent utsagt.... Jag vill inte detta... Detta är det sista jag ville med mitt liv.... vara ensam mamma till ett litet barn... Hur vet jag om jag klarar det? Tänk om jag misslyckas? Jag förtränger det så mkt jag bara kan , men verkligheten hinner snart i kapp... snart är det siste juni här och flytt ligger framför våra fötter... Han till Danmark. Jag till Helsingborg. Jag känner sååå starkt att detta är det största misstaget vi någonsin kunnat göra.... I wish I Could turn back time..... <3
 
 





This is what you give up on..........

RSS 2.0