Things will change....

Förhoppningsvis inte till något dåligt, bara förändras.
Nu har Janus också fått ett nytt jobb, med autistiska och ADHD ungdomar. Han kommer att jobba 18 eller 24 timmars skift och kommer att sova borta några gånger i veckan och även på helgerna ibland :/
Det är en stor omställning för mig, som redan tyckt att det är tufft med mina afton och weekend vakter..
Jag är verkligen jätteglad för hans skull. och han själv är glad för sitt nya liv. behöver inte stå ute mellan 7-14 varje dag i vilket väder som helst, och inte längre ha arbetskläder på sig.. Det är nytt och spännande.
Jag hoppas bara vi får någorlunda bra schema så att vi kan ses så mkt som möjligt....
Idag är hans första långpass... Han började kl 9 idag och slutar kl 14 imorogn.. så jag skall sova hemma ensam för första gången... puhöö!
Får lägga mig tidigt och bara tänka på morgondagen som jag verkligen ser framemot.
Vi skall till tivoli med jobb. Det är halloween marknad där. :)

Har precis gjort mig en banan och blåbärs smoothie som jag skall njuta av:)


Jobba Jobba Jobba!!

Just nu känns det inte som att jag gör annat än att jobba...
Har fått 7 dagar på rad, men det är inkl medicin och förflyttningskursus.
Skulle varit ledig på tisdag annars.. Har en A9 dag på tisdag och en SD dag ( skånedag) På onsdag....
men annars är allt bra. Janus har fått nytt jobb, med ADHD ungdomar på ett boende som han ser jätte mkt framemot... slippa arbets kläder och vara ute från 7-15 i alla väder... jag hoppas bara han får ett bra schema så vi hinner ses lite... Han kommer ju att vara över på natten...  så jag hoppas verkligen att han kommer att få vara fri jämna helger när jag med har friweekend.
men jag önskar honom så klart LYCKA TILL :) Kul för honom att pröva på ngt annat än det han gör nu.
(Eller gjorde )

Förra veckan skrev jag in mig på fitness.dk som ligger här i Höje taastrup på city 2. Kun för kvinner....
har varit där ett par gånger men är inte helt nöjd... man kan boka sina pass på nätet viket ju är bra, men man kan boka hur måna man vill, så alla pass man vill gå på är ju fullbokade, men man kan ändån boka sig och stå på kö som nr 30! weird! man kan boka flera veckor i förväg...
Jag får betala 249 kr i månaden. då får jag träna på alla fitness.dk som finns. vissa har pool. Vi har ångbastu och vanlig bastu. Jag ser framemot att testa ZUMBA.
Men i januari kommer de öppna ett nytt gym vid taastrup stations center. Där kommer vi skirva in oss sen. Man kan lägga till 100 kr så får man ngt som kallas wellness. man kan då få gå in på ett pool område, och ångbastu och även få massage sägs det :) och då kommer jag att betala MINDRE med wellness än vad jag gör nu på fitness.dk som är sjukt dyrt. ( Jag får rabbat på 120 kr för att jag jobbar för köpenhamns kommun. ) imorgon börjar jag kl 15 så jag hinner att träna på förmiddagen. :) Det ser jag framemot.


Om exakt 1 vecka idag, har vi träffats i 1 år!!! shiit vad tiden går fort! Men jag är lyckligare än jag någonsin varit. Hes really one of a kind!


Jag saknar mina vänner och min familj i sverige... även om jag börjar komma in i vardagen i danmark... Vissa dagar är det riktigt tungt... men det brukar bli bra så fort Janus kramar om mig. <3

Annars är det inte så mkt som hänt... vi tar det lungt o njuter av den tid vi får tillsammans pga av att jag alltid arbetar ... eller har skola...
Skolan går också bra.. Fick tillbaka massa arbete med en massa V efter... Bockar när man har fel i sverige... under stog det FLOT!  hrm.. det betydde visst att jag hade gjort RÄTT som R och inte FEL som V i sverige. :)
Den danska gramatiken är svår, men jag lär mig fort. Skriver mkt på danska på jobbet i de ungas kardex. Där för vi dagbok, vätskeschema, avföringsschema, m.m så då får det ju bli på danska så att alla förstår vad som hänt under dagen med beboren :)

Love the life you live

and live the life you love <3

RSS 2.0