Life Life Life Wonderful Life.....






Min älskade son ger mig verkligen så mkt glädje.  För Varje lilla framsteg han gör så ömmar mitt mammahjärta för honom... Får ofta höra att han är framåt i skorna..= tidig med saker för sin ålder... Han har bråttom den unga mannen... Dröjjer nog inte länge innan han går faktiskt. Han är uppe på benen och ställer sig upp hela tiden ( med armarna i golvet) Undrar om han kommer att hoppa över att krypa ibland alltså :)
Nu kan man oxå ge honom små brödbitar att tugga på.. Köper sk bondebröd till honom.. Typ lingongrova eller guldkorns bröd :) Och han tuggar så fint så. 2 tänder har oxå tittat upp nu bara några dagar efter att han blev 2 månader..

Familjelivet rullar på som vanligt med upps and downs... Janus är satt i aktivering tills hans utbildning börjar.
Eliott är uppskriven i 3 vugguestuer, och alla 3 kan jag se från fönstret... Jag har fortfarande ont i mitt hjärta över att han inte skall vara en duvunge!!! Det bästa man kan önska för sitt barn!! Har oxå sagt upp min tjänst i HBG och skall snart börja att söka jobb här till hösten... :( Ihh.. Hade lätt velat vara hemma med Eliott tills han var större.. dumma danska skit regler!!! :( Gör ONT i mitt hjärta men svårt för danskarna att förstå eftersom de är vana vid sina regler här och ofta skolar in barnen innan de är 10 månader....
I min värld finns det bara INTE!
Jag tog inte ut en enda semesterdag förra året så har ju min semester jag kan ta ut för att få vara hemma tills han fylle 1 år i alla fall... annars går ju min barsel ut i mitten på juli.... ://

Och det där med flyttningen... kommer fan ingenstans med det heller.. sjuka regler de har här och de irriterar mig mer och mer att man inte bara kan flytta in i en hyreslägenhet utan att betal runt 40 000 i deposition!! vem fan har 40 000 på sitt konto sådär bara`??? inte vi som fått använda alla våra sparpengar när Janus varit arbetslös så länge...!! fattar INTE alls det sjuka sysytemet, och hade en lång konversation med Janus om det för ngn dag sen... jag frågade hur 17 de som flyttar hemifrån skall kunna ha råd med en ny lägenhet.... Jo då skall man använda sin barnoppsparing!!!! what!!!!
De pengarna använder ju svenskarna mer till körkort, bil och nya möbler... så skall Eliott ha råd med både och så får vi fan spara minst en halv lön i månaden tills han flyttar hemifrån....!!!! Det är ju bara SINNESSJUKT!!!!

Jag hoppas och ber verkligen att Janus tagit sitt förnuft till fånga och flyttat till sverige innan dess!!! Han inser bara inte fördelarna med bättre förskolor, billigare förskolor, riktig mat i förskolor, bättre standar på lägenheter, billigare hyra, billigare el INKLUSIVE vatten...!!! Men nu skall han ju studera i 4 år ... så innan dess kommer vi inte över sundet :( och det gör ont i mitt hjärta!!!!

well.. från det ena till det andra... något poositivt... har nu tappat 10 kilo och 34 cm sen Eliott föddes :)
Har 9 kilo kvar , men tränar oxå ca 4-6 gånger i veckan!! 2 dubbla zumba pass på torsdagar och lördagar och sen lite annat som mor barn gymnastik, body pump och bodyvibe :) jag SKALL ha min kropp tillbaka INNAN beach 2012 :)) Så är det bara!! Skam den som ger sig!!! :)
Det går så sakta med vikten för jag äter som vanligt men tränar mer och är ute och går flera timmar i veckan med Eliott :)

well... that was that for now...

Puss o kärlek till er.

kramas mera!!

RSS 2.0