hrm,,,,

Jag har blivit så dålig på att blogga ...
Vill gärna och har massor i tankarna som jag vill skriva om... men när jag väl sätter mig ner och öppnar bloggen så försvinner allt det jag ville skriva om..
Det har också varit många saker som hänt sista tiden... både roliga saker och trista saker...
Den 13 december sa jag upp mig från mitt "nya" jobb utanför Helsingborg. Jag fick nog av chefen som försökte lura mig på både mina semesterdagar och föräldradagar. Hon sa att " ett tips från lönekontoret var att jag plockade ut föräldradagar de röda dagarna under julledigheten för de betalade inte ut det till mig eftersom det var en sammanhängande långledighet" Jag hade lagt in om ledighet den 30 Dec, 2,3 och 7 Januari. Jag svarade henne att då måste jag ju ringa till lönekontoret och höra med dem så de kan förklara för mig vad de menade, eftersom att jag inte trodde det kunde vara så. Det fick jag absolut inte göra, och det skulle kosta henne flera tusentals kronor i faktueringsavgifter om jag ringde dem och frågade om det " tipset från lönekontoret" Jag svarade att jag tyckte det lät märkligt, och då sa hon att jag vet minsann inget om verkliga livet!!!???
Eller är det JUST PRECIS det jag faktiskt gör? Jag VET om mina rättigheter, och jag vet när någon kränker och behandlar någon illa.
Vilket denna chef gjort och gör hela tiden mot sin personal.Jag sa upp mig vilket gjorde henne riktigt sur. Jag blev arbetsbefriad till den 13 januari med full lön.
Jag saknar mina fantastiska kolleger där ute, jag saknar barnen som jag inte fick en chans att säga hejdå till. Eller föräldrarna.
En förälder frågade mig en morgon om vi skulle börja öppna inne nu eftersom det var minus grader ute. Jag svarade att jag inte visste men att vi gärna ville gå ut med det till föräldrarna nu att vi skulle öppna inne. - Jag har förstått att ni arbetar inom diktatur men du trivs väl annars svarade han mig....
Det var ingen fråga om diktatur, det var ett direkt påstående från en förälder dom vet exakt hur denna chef är. Hur hon behandlar föräldrarna och sin personal.
Personalen är ett gäng fantastiska människor, som gör ett fantastiskt jobb med barnen.Och de förtjänar att bli så mycket bättre behandlade än vad de blir där ute.

Jag har i alla fall gått vidare i mitt liv nu. Börjat jobba på en annan förskola i stan. Annorlunda arbetssätt än vad jag är van vid och 55 barn på en avdelning. Jag försöker just nu lära mig alla namnen på barnen och all personal.
Mycket att ta in, så är helt färdig om kvällarna när jag hämtat Eliott och vi kommit hem.

ELIOTT min fantastiska unge....
Det går fortfarande lika bra för honom på förskolan.
En morgon kröp han upp i min säng och la sig tillrätta
-Vad gör du mamma?
-Jag ligger bara här, vad gör du?
- Jag ligger bara här <3

Han blir snart 2 1/2 år och är klok som en bok.
Kan mycket för sin ålder.
Mitt lilla troll...

Älskar dig till stjärnorna och tillbaka <3
 
 

RSS 2.0