some music for my mind....

Hade en fantastisk födelsedagsfest tillsammans med min älskade 1 åring i lördags. Fantastiska famlijemedlemmar och fantastiska vänner!
Fick amy mc donalds nya cd och sitter här och njuter av de underbara tonerna .... det är någon speciellt med henne och hennes röst...
och klart gamla minnen med hennes äldre låtar... Något jag visst aldrig kommer över hur hårt jag än försöker. Men det har bara etsats sig fast i mitt hjärta.... och det gor fortfarande lika ont...
Är livrädd att möta någon jag inte vill se på malmös gator....
Nu är vi ju i samma krokar....

Anyway... Inskolningen började igår och det gick fint. Va bara 2 timmar men han höll sig otroligt nog vaken hela tiden.
Dagen innan rymmde han från vår uteplats, kröp under trästaketet och trillade ner för trapporna... TUR det , och att han inte hann springa ut på vägen :( galna unge skrämmde livet ur mig. och resultatet är sår i pannan och på näsan.
Igår fick han även 1 års vaccinet i båda låren... och han var bara såååå ledsen :( kommer sen hem och klämmer fingrarna i altan dörren!! :((( min lilla otursfågel!
Idag har han feber och vi är hemma och bara myser. Just nu sover han i sin vagn...
Får hoppas dagen blir bättre imorgon och att vaccinsymptomerna snart försvinner. På fredag är ju tanken att jag skall börja jobba på samma förskola med på en annan avdelning. 1-5 års. SUPERSPÄNNANDE!!!! :))

well Håll tummarna att allt går bra och sänd lite tur vår väg nu tack <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0